Μπόρις Τζόνσον: «Είμαι περδίκι» μετά τον κορωνοϊό λέει και κάνει... push-ups για να το αποδείξει

Μπόρις Τζόνσον: «Είμαι περδίκι» μετά τον κορωνοϊό λέει και κάνει... push-ups για να το αποδείξει

Έπεσε... κατάχαμα και άρχισε τις ασκήσεις για να αποδείξει την ευρωστία του - Χαμός στο Twitter

boris_johnson
Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς κάποιον από τους προκατόχους του Μπόρις Τζόνσον (συμπεριλαμβανομένου του Γουίνστον Τσόρτσιλ και του Γουίλιαμ Γκλάντστοουν) να πέφτει... κατάχαμα και να κάνει ασκήσεις για να αποδείξει την ευρωστία και τη ζωτικότητά του.

Για τον Μπόρις Τζόνσον όμως, τον εκκεντρικό νυν ένοικο του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, τα πους απς στο πάτωμα του γραφείου του ήταν απλά ένας εύκολος και άμεσος τρόπος να αποδείξει ότι έχει αναρρώσει πλήρως από την περιπέτεια του κορωνοϊού και να βάλει τέλος στις φήμες περί εξασθενημένης υγείας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail on Sunday, ο Βρετανός πρωθυπουργός υποσχέθηκε να ξοδέψει δισεκατομμύρια λίρες για να σώσει την οικονομία της χώρας του από τις καταστροφικές επιπτώσεις της πανδημίας τους κορωνοϊού. Οι δεσμεύσεις του όμως για την ανέγερση νοσοκομείων και σχολείων, την τόνωση της στεγαστικής ανάπτυξης και τη διάσωση θέσεων εργασίας συνοδεύονταν από διαβεβαιώσεις ότι είναι... «περδίκι» και πλήρως ικανός να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός της χώρας και νέος (ξανά) πατέρας.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Τζόνσον συνέστησε στους Βρετανούς να φέρονται με υπευθυνότητα και προσοχή σε δημόσιους χώρους, προκειμένου να αποφευχθούν νέες εξάρσεις του κορωνοϊού. «Σε όσους βγαίνουν να διασκεδάσουν σε μεγάλες ομάδες, λέω το εξής: Μπορεί να νομίζετε ότι είστε αθάνατοι, ότι δεν κινδυνεύετε να υποφέρετε, αλλά ο ιός που μεταφέρετε μπορεί να σκοτώσει τους συγγενείς και τους φίλους σας», τόνισε.

Κλείσιμο
Μιλώντας για την δική του περιπέτεια με τον κορωνοϊο, που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην Εντατική, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι οι άνδρες ασφαλείας που τον συνόδεψαν στο πρωινό του τζόγκινγκ παρατήρησαν πως έχει αυξηθεί η ταχύτητά του. «Είμαι περδίκι τώρα... Η χώρα θα κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός και εγώ σίγουρα σφύζω από ζωντάνια. Ποτέ δεν είχα αισθανθεί καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον.

Ερωτηθείς μάλιστα αν βοηθά στη φροντίδα του μόλις δύο μηνών γιου του με τον Κάρι Σίμοντς, αλλάζοντας πάνες και ταϊζοντάς το μωρό, σχολίασε ότι «είναι παρών και συμμετέχει ενεργά σε πολλά πράγματα». «Είμαστε όλοι πολύ καλά, υγιείς και ευτυχισμένοι», υπογράμμισε.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου του Βρετανού πρωθυπουργού για τη στήριξη της οικονομίας και της αγοράς εργασίας θα ανακοινωθούν την Τρίτη, όπως υπογραμμίζει η Daily Mail.

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο Twitter για τις... ασκήσεις του Μπόρις:






Ειδήσεις σήμερα:

Βανδαλισμοί και επεισόδια στο Μεξικό από πολίτες που πιστεύουν ότι τους... ψεκάζουν με κορωνοϊό!

Ψευτογιατρός σε θύμα του με 82% αναπηρία: Θα σε κάνω να ...παίζεις μπάλα

Τρόμος στις ΗΠΑ: Επίθεση ενόπλου σε κέντρο διανομής της Walmart - Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης