Κορωνοϊός στην Ιταλία: Άλλοι 55 θάνατοι

Οι ειδικοί τονίζουν ότι επιβάλλεται τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, ενόψει της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών, από αύριο στην Ιταλία

ITALIA-NOSOKOMEIO-KORONAIOS-IOS-CORONOVIRUS-PANDIMIA-MASKES-KARANTINA-1
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 55 άνθρωποι στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού και καταγράφηκαν 318 νέα κρούσματα. Επιπλέον, 1.737 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 233.515. Οι νεκροί έφτασαν τους 33.530. Παράλληλα, 160.092 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Στο μεταξύ, 408 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 5.916 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 33.569 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός. Σε σχέση με χθες τα κρούσματα παρουσιάζουν αύξηση: νόσησαν 140 περισσότεροι άνθρωποι. Απεβίωσαν 5 λιγότεροι ασθενείς, ενώ οι θεραπευμένοι αυξήθηκαν κατά 889.

Στη Λομβαρδία, το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι θάνατοι είναι 12 και τα νέα κρούσματα 187. Ο ιταλικός τύπος σημειώνει ότι σε σχέση με τα χθεσινά στοιχεία, τα νέα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί, και ότι πάνω από τα μισά καταγράφονται στην Λομβαρδία.

Με την όλη αυτή κατάσταση οι ειδικοί τονίζουν και πάλι ότι επιβάλλεται προσοχή και επιβεβαιώνουν την ανάγκη τήρησης όλων των μέτρων ασφαλείας, ενόψει της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών, από αύριο, σε ολόκληρη την ιταλική επικράτεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τοξικομανή που αγνοείτο - Την τεμάχισε με κοπίδι ο φίλος της

Κακοκαιρία με καταιγίδες και σήμερα στην Αθήνα - Οι «επικίνδυνες» ώρες


Χάος στην Πειραιώς: Οδηγός έπαθε έμφραγμα - Το φορτηγό του έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης