Κορωνοϊός: Ο Μαραντόνα έσπασε την καραντίνα για να κάνει πάρτι στον ανιψιό του
Ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του και να... φλερτάρει - Δείτε βίντεο
Δεν καταλαβαίνει από καραντίνες και κορωνοϊούς οΝτιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος τράβηκε και πάλι την προσοχή στα media της χώρας του, για αρνητικό λόγο.
Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του, ενώ σκανδαλοθηρικά μέσα του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.
Δείτε το βίντεο που έπαιξε στην τηλεόραση της Αργεντινής
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.