Κορωνοϊός - Ολυμπιακός: Το συγκινητικό μήνυμα του Αλέν στη νοηματική

Κορωνοϊός - Ολυμπιακός: Το συγκινητικό μήνυμα του Αλέν στη νοηματική

Το video της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «Μένουμε Σπίτι» με τον Μπόμπι Αλέν έχει και δυνατό κοινωνικό μήνυμα στη νοηματική, με τον Γάλλο γκολκίπερ να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει κωφούς γονείς

ΑΛΕΝ
Ο Γάλλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει ασκήσεις στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αφού αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο στα social media της ομάδας που δείχνει τον Αλέν να γυμνάζεται και στο τέλος τον στέλνει το δικό του μήνυμα στην ελληνική νοηματική που σημαίνει: «Μένουμε όλοι Σπίτι».

Ο Αλέν είχε δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ότι «οι γονείς μου είναι και οι δύο κωφοί. Γνωρίστηκαν όταν η μητέρα μου είχε επισκεφθεί έναν καθεδρικό ναό στη Βουργουνδία. Ήταν με την αδερφή της και επικοινωνούσαν με τη νοηματική γλώσσα.

Ο πατέρας μου της πλησίασε και τους μίλησε με τον ίδιο τρόπο. Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε από εκεί. Ο πατέρας μου είναι αθλητικός διευθυντής στην Εθνική κωφών της Γαλλίας. Εξαιτίας των γονιών μου, μπορώ άριστα να επικοινωνώ στη νοηματική γλώσσα και προπονώ τους τερματοφύλακες της Εθνικής κωφών.

Προφανώς και δεν μπορώ να ταξιδεύω όπου πηγαίνουν, λόγω των υποχρεώσεών μου, αλλά όποτε μπορώ τους βοηθάω».


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Επίδομα 800 ευρώ: Από αύριο οι αιτήσεις - Ποιοι το δικαιούνται

Κορωνοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα - Πού δεν υπάρχουν κρούσματα

Κορωνοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης