Πιτίνο: «Αν βελτιώνεσαι μπορείς να πετύχεις τα πάντα»

Πιτίνο: «Αν βελτιώνεσαι μπορείς να πετύχεις τα πάντα»

Ο Ρικ Πιτίνο αποδίδει στη δουλειά και τη βελτίωση του Παναθηναϊκού την διαφαινόμενη πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας

4757976
Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προόδου είναι σύμφωνα με τον Ρικ Πιτίνο το εντυπωσιακό σερί του Παναθηναϊκού, που τον έφερε μια ανάσα από την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Εμείς είμαστε η νούμερο δύο ομάδα στην άμυνα και δέκατη ή ενδέκατη στην επίθεση. Η Ρεάλ είναι στις κορυφαίες θέσεις, παίζει εξαιρετικά και στις δύο μεριές του παρκέ και έχει πολύ μεγάλα κορμιά. Μας έκαναν να ντραπούμε στο παιχνίδι τους. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε για να μπούμε στα playoffs. Και για να το κάνουμε θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά και να παλέψουμε ως το τέλος», τόνισε ο Αμερικανός τεχνικός.

Όσον αφορά στο ματς με τη Ρεάλ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ο 66χρονος προπονητής είπε: «Πάντα ήταν πιθανότητα η πρόκριση, δεν ήταν υπέρ μας, αλλά αν βελτιώνεσαι όλα είναι εφικτά. Στο κολέγιο κάποτε δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Έπρεπε να κερδίσουμε πολλά ματς εκτός έδρας και τα καταφέραμε. Είμαι θιασώτης της θετικής σκέψης και πως αν πιστέψεις κάτι πολύ και δουλέψεις γι’ αυτό, μπορείς να τα καταφέρεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης