Βίντεο-σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Διούδη

Βίντεο-σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Διούδη

Ήταν το 49ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όταν ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Νάτχο χτύπησε άτσαλα με το γόνατο τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο κεφάλι

dioudis
“Πάγωσαν” οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όταν αντελήφθησαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σωκράτη Διούδη.  Στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, με την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο με αμαξίδιο, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χτυπιέται πάνω στο φορείο από τους πόνους, κλωτσά τον ουρανό του μικρού οχήματος και επιχειρεί να σηκωθεί.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος προσπαθούσε να τον κρατήσει ακίνητο πάνω στο φορείο, ενώ ο αθλητής φορούσε κολάρο στο λαιμό καθώς είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων χειροκροτούσαν όρθιοι τον Διούδη, αφού η υγεία ενός ανθρώπου είναι πάνω από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική αντιπαλότητα.

Διούδης 1


Διούδης 2


Κλείσιμο
Ήταν το 49ο λεπτό του ντέρμπι των “αιωνίων” όταν ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Νάτχο χτύπησε άτσαλα με το γόνατο τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο κεφάλι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Διούδης 3


Η φάση είχε τελειώσει αλλά ο Σωκράτης Διούδης βρισκόταν ακίνητος στο έδαφος. Οι άλλοι παίκτες έτρεξαν από πάνω του για να δουν τι συμβαίνει και “πάγωσαν” με το θέαμα. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε χάσει τις αισθήσεις του και πολλοί θεώρησαν ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα. Οι αθλητές έκαναν έντονες χειρονομίες προς τους γιατρούς να σπεύσουν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί των δύο ομάδων μπήκαν τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ακολουθούσε το αμαξίδιο με το φορείο. Οι παίκτες έπιαναν το κεφάλι τους από απόγνωση. Τα δευτερόλεπτα που περνούσαν ήταν δραματικά. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον τραυματισμένο Σωκράτη Διούδη κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο.

Διούδης 4


Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε όλο το βράδυ για προληπτικούς λόγους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης