Βούκοβιτς: «Ευχαριστώ τον Θεό που δεν μπήκε γκολ στο λάθος μου»

Βούκοβιτς: «Ευχαριστώ τον Θεό που δεν μπήκε γκολ στο λάθος μου»

Ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη φάση του 61ου λεπτού του αγώνα με την Μπέτις, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν καλύτερα στη συνέχεια

4557896
Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν κρύβεται πίσω από δικαιολογίες, αφήνει σε άλλους να κρίνουν αν είναι ή όχι ο ηγέτης της άμυνας και δηλώνει βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο 61' ο Βούκοβιτς κάνει τεράστιο λάθος στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Λεόν. Το σουτ του το αποκρούει ο Γιαννιώτης. Ο Σέρβος αμυντικός ευχαριστεί τον Θεό που δεν πλήρωσε η ομάδα του αυτήν την κακή στιγμή.

Αργότερα, μετά τη λήξη του ματς μιλώντας στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» τονίζει πως ο Ολυμπιακός σίγουρα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα. Ωστόσο, στέκεται στον βαθμό που πήρε η ομάδα του, ξεκαθαρίζει πως άπαντες είναι έτοιμοι για να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Europa League και είναι βέβαιος πως θα τα δώσουν όλα για να έρθει η πρόκριση.

Όσο για τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας; Ο ίδιος αφήνει άλλους να αποφασίσουν γι' αυτό.
«Όλοι το ξέρουν ότι παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα... Δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είδατε ότι η Μπέτις είχε την κατοχή αλλά πιστεύω ότι τους δώσαμε 2-3 από δικά μας λάθη. Και πρώτα απ' όλα εγώ.. έκανα ένα λάθος, συνέβη και είπα "ευχαριστώ Θεέ, δεν μπήκε γκολ". Είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε και είμαι βέβαιος ότι στο επόμενο ματς κόντρα στην Μπέτις θα ξέρουμε τι θα πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά ο Βούκοβιτς σχολιάζοντας την εικόνα του ματς.

Είναι σημαντικό για εσάς το ότι ακόμα και σ' ένα όχι και τόσο καλό βράδυ, δεν χάσατε;
«Φυσικά, μπορούμε να πάμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να παίξει καλύτερα σ' αυτό το ματς αλλά πιστεύω ότι ο ένας βαθμός είναι καλός, θα παλέψουμε περισσότερο για να πάμε στην επόμενη φάση».

Ο κύριος στόχος σας ήταν να περιορίσετε το κέντρο της Μπέτις, όπου έδειξε να μπορεί να παίξει κάθετα;
«Φυσιολογικά, η Μπέτις είναι μια ομάδα που οι ακραίοι της κλείνουν προς τα μέσα αλλά κάναμε καλή δουλειά, τους μπλοκάραμε στο κέντρο και τους στείλαμε στα άκρα. Όπως είπα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα αλλά ο ένας βαθμός είναι καλός και πρέπει να συνεχίσουμε».

Η ομάδα σας συνεχίζει έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα.
«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Εχουμε αρκετούς παίκτες, παίκτες με ποιότητα κι ο προπονητής ξέρει ποιες αλλαγές να κάνει στην ομάδα προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας. Εχουμε τα ματς πρωταθλήματος, θα πιέσουμε σκληρά, αισθανόμαστε την πλήρη στήριξη των φιλάθλων μας που σε κάθε ματς έρχονται όλο και περισσότεροι. Στο προηγούμενο ματς το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, είναι καλό για εμάς να ξέρουμε ότι είναι στο πλευρό μας».

Αρκετοί λένε ότι είσαι ο ηγέτης της άμυνας. Αισθάνεσαι έτσι;
«Είναι όμορφο να το ακούω αυτό, αλλά όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι όλοι προσπαθούμε για να νικάει η ομάδα. Όμως η λέξη ηγέτης... αφήνω στους άλλους να αποφασίσουν γι' αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης