«Χάνιμπαλ Λέκτερ» ο Σουάρες μετά τη δαγκωνιά στον Κιελίνι

«Χάνιμπαλ Λέκτερ» ο Σουάρες μετά τη δαγκωνιά στον Κιελίνι

Με Χάνιμπαλ Λέκτερ, βρικόλακα, καρχαρία, πεινασμένο σκύλο και άλλα πολλά συνέκριναν τον παίκτη της Ουρουγουάης οι χρήστες του Διαδικτύου

 

«Χάνιμπαλ Λέκτερ» ο Σουάρες μετά τη δαγκωνιά στον Κιελίνι
Μπορεί η Εθνική Ιταλίας να αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την ήττα της από την Ουρουγουάη, αλλά αυτό που έμεινε στους φιλάθλους, πέραν της απογοήτευσης για την ήττα, ήταν η δαγκωνιά που κατάφερε ο Λούις Σουάρες στον αμυντικό Τζόρτζο Κιελίνι.

Ο Σουάρες που έχει αναγάγει σε χόμπι να δαγκώνει τους αντιπάλους του, άφησε το γερό σημάδι της οδοντοστοιχίας του στον ώμο του πονεμένου Ιταλού που έκπληκτος το έδειχνε στους συμπαίκτες του.

Κλείσιμο

Αμετανόητος ο Σουάρες, όχι μόνο επιχείρησε να πείσει ότι τραυματίστηκε στο στόμα, υποστήριξε ότι δεν ακούμπησε τον κεντρικό αμυντικό.

Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η εικόνα ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλώντας σοκ στους τηλεθεατές και παραπέμποντας σε πιο… σαρκοβόρα όντα, όπως ο Μάικ Τάισον ή ο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Με αφορμή την απίστευτη ενέργεια του Ουρουγουανού οι χρήστες των τόπων κοινωνικής δικτύωσης ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο φωτομοντάζ και απέδειξαν πως έχουν μεγάλη φαντασία, μεταμορφώνοντας τον Σουάρες σε Κόμη Δράκουλα, βρικόλακα, πρωταγωνιστή της «Σιωπής των Αμνών» και καρχαρία…

Δείτε τις φωτογραφίες:

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης