Χολέμπας: «Το αξίζαμε»

Χολέμπας: «Το αξίζαμε»

Πανάξια χαρακτήρισε την πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ ο Χοσέ Χολέμπας μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA. «Πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», ανέφερε

Χολέμπας: «Το αξίζαμε»
Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού (2-1) και μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. 

«Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στο γήπεδο. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και χτίσαμε πάνω σε αυτό χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε καθόλου τύχη, καθώς δύο παίκτες μας αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού στα πρώτα 23 λεπτά, αλλά δεν υποχωρήσαμε, Καταφέραμε να επικρατήσουμε στο τέλος και αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. 

«Δεν υπάρχει μυστικό για τις πορείες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε στο ομαδικό πνεύμα, πηγαίνουμε όλοι σε κοινή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα έρχονται. Έχουμε μια σοφή άμυνα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και στην επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ», πρόσθεσε. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης