Απόλυτη ισορροπία στους αριθμούς για Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απόλυτη ισορροπία στους αριθμούς για Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων

Απόλυτη ισορροπία στους αριθμούς για Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Με βάση την ιστορία και την παράδοση των δύο αποψινών αντιπάλων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λογικά θα πρέπει να λογίζεται ως απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Το παιχνίδι όμως της στατιστικής και των αριθμών, όσον αφορά τα φετινά παιχνίδια των δύο μονομάχων στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φανερώνει απόλυτη ισορροπία!

Κλείσιμο
Οι πρωταθλητές Αγγλίας συμμετείχαν στο ίδιο γκρουπ με τις Μπάγερν Λεβερκούζεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σαχτάρ ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τις Παρί σεν ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν 10 γκολ σε έξι αναμετρήσεις, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» 12. Παράλληλα οι Πειραιώτες είχαν 71 τελικές προσπάθειες έναντι 72 της Μάντσεστερ. Οι δύο ομάδες είχαν τα ίδια σουτ προς την αντίπαλη εστία (41), ενώ στα σουτ εκτός εστίας ο Ολυμπιακός είχε 30 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 31.

Ο μέσος όρος κατοχής μπάλας ήταν 47% για τους Πειραιώτες στα παιχνίδια των ομίλων και στο 52% το αντίστοιχο ποσοστό για τους Άγγλους.

Ο μοναδικός τομέας που υπερτερεί η Γιουνάιτεντ είναι στις πάσες, καθώς οι παίκτες του Μόγιες στα ματς του ομίλου άλλαξαν 3459 (2644 ήταν οι επιτυχημένες)  έναντι μόλις 2671 (1876 επιτυχημένες) του Ολυμπιακού.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης