Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο στις 22:00 από τη Βαλένθια στο game 5 της σειράς των playoffs της Euroleague και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά την τιμωρία του από τη λίγκα δε θα μπορούσε να το... χάσει.
Ένα σύντομο VIDEO που δείχνει ότι είναι στην Ισπανία ανέβασε στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Σε αυτό ακούγεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να λέει: «Ήλιο και στη Βαλένθια, άντε να δούμε».
Στο αμέσως επόμενο story αναφέρει: «Δεν προλάβαμε να ανεβάσουμε ότι είμαστε στη Βαλένθια και μόνο η αστυνομία δεν έχει έρθει. Εγώ για το κατσικάκι ρε ήρθα, που έχετε ωραίο κατσικάκι. Ούτε ο μανουράς δεν έχει τέτοιο κατσίκι».
Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές μετά το Game 2 του τριφυλλιού με τη Βαλένθια κι εξέτισε τα 2/3 της ποινής του στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν στο Telekom Center.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.