Ολοκληρώθηκε η 8η ημέρα των playouts της Stoiximan Super League 1 με δύο ομάδες να είναι οι μεγάλες κερδισμένες.
Ο Παναιτωλικός πήρε στην έδρα του βαθμό (1-1) από την ΑΕΛ που είχε προηγηθεί και σώθηκε και μαθηματικά.
Η άλλη ομάδα είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος κέρδισε 1-0 τον Πανσερραϊκό στην Αρκαδία και είναι πλέον στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού, και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.
Από την άλλη η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός είναι πλέον τα πρώτα φαβορί για να υποβιβαστούν στη Super League 2. Στο άλλο ματς της ημέρας, αδιάφορο βαθμολογικά, ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 την Κηφισιά στη Λεωφόρο.
Η 8η αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 1-0
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.