Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού στη ρεβάνς της ομάδας τους με την Μπενφίκα για τα playoffs του Champions League.
Στην είσοδο των ομάδων οι οπαδοί των Μερέγχες σήκωσαν πανό για στήριξη στον Βινίσιους που υπέστη ρατσιστική επίθεση από τον Τζιανλούκα Πρεστιάνι στο πρώτο παιχνίδι.
Το πανό έγραφε στα ισπανικά, «όχι στον ρατσισμό».
Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής των Πορτογάλων τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την UEFA πριν καλά καλά διερευνηθεί το περιστατικό.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.