Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα για τον Πέτρο Μάνταλο, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να εκτίει στο προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena.
Ο αρχηγός της Ένωσης καθώς συμπλήρωσε το όριο των καρτών θα έπρεπε να δηλωθεί να εκτίσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων και η επιλογή ήταν το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή.
Εκτός του Μάνταλου, ο Μάρκο Νίκολιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης τον τραυματία Ζίνι, τον Ελίασον που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο και τον Γιόβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον Παναιτωλικό, ενώ μένει να φανεί η ετοιμότητα του Μουκουντί που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα συντηρητικό πρόγραμμα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας