Ολυμπιακός: Αγωνία για Ζέλσον και Τσικίνιο ενόψει ΑΕΚ
Οι δύο Πορτογάλοι άσοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Μπαρτσελόνα και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη
O Πορτογάλος χαφ έπεσε μόνος του στο έδαφος, έχοντας ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Νασιμέντο να περνάει στη θέση του στον άξονα.
Από την άλλη ο Ζέλσον αποχώρησε στο ημίχρονο λόγω μυικού τραυματισμού.
Πλέον η κατάσταση τους θα φανεί από τις εξετάσεις που θα κάνουν και μένει να φανεί αν τίθεται θέμα να χάσουν το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο (26/10, 21:00), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.