Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τα μισά περίπου της Β' περιόδου του Game 2 της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL αφησε τη θέση του στη σουίτα και βρέθηκε στις θέσεις δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο, με τον ίδιο να διαμαρτύρεται έντονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και να εξηγεί στο ημίχρονο τους λόγους.
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είπε χαρακτηριστικά: «Τον κόουτς Αταμάν τον αποβάλλουν κάθε... δύο εβδομάδες, ενώ δεν κάνει ούτε τα μισά σε σχέση με τον Μπαρτζώκα, ο οποίος απολαμβάνει μιας ακατανόητης ασυλίας».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.