Με χρόνο 1:39.73 ο Τσαπατάκης χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην διοργάνωση. Λίγο αργότερα η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή συνεχάρη τον 37χρονο Παραολυμπιονίκη με επίσημη ανακοίνωση.
Με χρόνο 1:39.73 ο Τσαπατάκης χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην διοργάνωση
«Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στη Σιγκαπούρη!
Ο σπουδαίος Έλληνας Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε την 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο SB4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Σιγκαπούρη, με χρόνο 1:39.73.
Με την επιτυχία του αυτή, ο Τσαπατάκης χαρίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.
Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη!».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.