Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πανέτοιμος και πήρε τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με 84-72, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των Playoffs της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ και μετά τη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στις δηλώσεις του στο δεύτερο ημίχρονο που δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι.
«Κάναμε σπουδαία δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά. Αν παίξουμε έτσι στο δεύτερο ματς θα έχουμε προβλήματα. Είναι απλά το 1-0. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το 1-0 είναι όμορφο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Οπότε πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλος σύλλογος. Θα είναι έτοιμη στο Game 2».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»