Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη Μονακό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague και γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το «διπλό» με 80-77.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, υπογράμμισε τις 14 χαμένες βολές και παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος από το Μόντε Κάρλο άξιζε τη νίκη.
«Ποια έλλειψη συγκέντρωσης; Χάσαμε 14 βολές. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ξέρετε, το να χάνεις και να χάνεις τόσες βολές, τόσα λέι απ, τόσα σουτ, χάνεις αυτοπεποίθηση και η άλλη ομάδα κερδίζει αυτοπεποίθηση. Στο τέλος άξιζαν να κερδίσουν».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.