Δυσκολεύει η είσοδος στο play in της Ανατολής για τους Μπακς καθώς η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο λύγισε στο Μιλγουόκι και από τους Χοκς. Τα «ελάφια» ηττήθηκαν με 131-113 και έτσι έπεσαν στο 26-34 όντας στην 11η θέση της περιφέρειας.
H κατάσταση αυτή φαίνεται ότι έχει φέρει εκνευρισμό στον Έλληνα σούπερ σταρ όπως προκύπτει από την αντίδρασή του σε ένα χαμένο ριμπάουντ. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Αντετοκούνμπο πέταξε τη μπάλα με δύναμη στη βάση της μπασκέτας με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή από τους διαιτητές ενώ παράλληλα έλεγε και ορισμένα «γαλλικά».
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε την αναμέτρηση 24 πόντους, 10/15 σουτ, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο στα 25 λεπτά που πάτησε παρκέ. Ο Κούζμα είχε 16 πόντους και 14 μέτρησε ο Ντιένγκ. Ο Θανάσης πέρασε στο ματς για ένα λεπτό με ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ. Ο Ρόλινς είχε 13 πόντους με 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ.
Από την πλευρά των νικητών που τελείωσαν το ματς με 20/45 τρίποντα κι έκαναν ζημιά στα ελάφια, ο Τζόνσον είχε 20 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ο Αλεξάντερ-Γουόκερ είχε 23 πόντους και 21 μέτρησε ο Οκόνγκου.
Καλό ματς και ο Ντάνιελς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Η πολυφωνία των Χοκς έπαιξε τον ρόλο της σε άλλο ένα ματς. Τα «γεράκια» είναι στην 10η θέση με 32 νίκες και 31 ήττες, μετρώντας 6 σερί θετικά αποτελέσματα.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.