Λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα το ντέρμπι του Ηρακλή με την ΑΕΛ .
Συγκεκριμένα με τον ματς να είναι 2-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπελμόντ χτύπησε σε διεκδίκηση της φάσης τον Πασά με τον διαιτητή Τσέτσιλα να του δείχνει απευθείας κόκκινη. Στην συνέχεια όμως έριξε γροθιά στο στομάχι και στον Μωραΐτη και ακολούθησε σύρραξη.
Το ματς «μύριζε» μπαρούτι από την αρχή, με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, και πολλές κάρτες.
Οι πάγκοι των δύο ομάδων μπήκαν μέσα και για λίγα λεπτά επικράτησε μεγάλη ένταση που ευτυχώς σταμάτησε χωρίς να υπάρξει και κάτι παραπάνω.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.