Γκαρσία: «Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι...» - Δείτε βίντεο
Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Ατρόμητου στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του ενώ άφησε αιχμές για τις κάρτες που μοίρασε ο διαιτητής
Ο Πάμπλο Γκαρσία αφού παραδέχθηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δεν είχε καλή νοοτροπία, μίλησε και για τη διαιτησία...
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d60nnru8azdd)
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είμασταν τόσο επιθετικοί όσο θα έπρεπε και δεν αμυνθήκαμε τόσο καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η ομάδα, μπήκε μέσα με διαφορετική νοοτροπία, γίναμε πιο επιθετικοί όταν πηγαίναμε στην μπάλα, παρόλα αυτά δεχθήκαμε πολλές εύκολες κίτρινες κάρτες. Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που δεν το παράτησε ποτέ η ομάδα και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέσα στην σεζόν, όπως ο Καραμάνης που έβαλε το γκολ.
Την Τετάρτη θα μπουν παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, γιατί το αξίζουν για την δουλειά που κάνουν και θα πρέπει να απολαύσουμε τον βαθμό που πήραμε στο τέλος του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να παίξουν καλύτερα στην άμυνα, αλλά κυρίως να αλλάξουν νοοτροπία. Μπορείς να δουλέψεις καλά τακτικά και στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά πρέπει να έχεις την νοοτροπία και την καρδιά για να παλέψεις».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.