Λούκα Νάρντι: Ο άγνωστος Ιταλός που απέκλεισε τον Τζόκοβιτς - Η σχέση του με τον Βαλεντίνο Ρόσι, η Νάπολι και η αφίσα - Βίντεο

Λούκα Νάρντι: Ο άγνωστος Ιταλός που απέκλεισε τον Τζόκοβιτς - Η σχέση του με τον Βαλεντίνο Ρόσι, η Νάπολι και η αφίσα - Βίντεο

Ο Λούκα Βάρντι που είναι Νο123 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε το Νο1 τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells

nadri
Το όνομά του είναι Λούκα Νάρντι και είναι τενίστας. 

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες τον ήξεραν μόνο στην Ιταλία ως ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις αλλά πλέον τον γνωρίζει όλος ο κόσμος. Ο λόγος; Μα η νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells στην Καλιφόρνια. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czrvbcd9moap)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czrv57pr4zrl)


Ο 20χρονος που είναι στο Νο123  απέκλεισε 6-4,3-6,6-4 τον Σέρβο που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έγραψε ιστορία. Αυτή ήταν η μόλις 5η νίκη του σε επίπεδο ATP για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ σε κυρίως ταμπλό Grand Slam. 

Ταξίδεψε στην Καλιφόρνια για να βρεθεί στα τελικά αλλά αποκλείστηκε στα προκριματικά. Παρέμεινε όμως εκεί και ως lucky loser πήρε την ευκαιρία του και έκανε το μεγάλο... μπαμ της καριέρας του. 

Ως... χαμένος τυχερός κέρδισε τον τενίστα που έχει αφίσα στο δωμάτιό του αν και λατρεύει τον Ρότζερ Φέντερερ! 

Ποιος είναι ο Λούκα Νάρντι 

Γεννήθηκε το 2003 στο Πέζαρο μια πόλη της Ιταλίας η οποία βρέχεται από θάλασσα. Ξεκίνησε να παίζει τένις στα 7 του στο κλαμπ της περιοχής του και τον παρακίνησε ο αδελφός του ο οποίος είχε λατρεία για το άθλημα. 



Οι γονείς του δεν είχαν καμία σχέση με το τένις. Ο πατέρας του, Ντάριο, είναι συμβολαιογράφος και έχει βάλει στη δουλειά τη μεγαλύτερη αδελφή του Λούκα, την Τζούλια, η οποία έχει σπουδάσει το αντικείμενο. 



Ο Λούκα είναι οπαδός της Νάπολι και είχε εξηγήσει το γιατί.  «Υποστηρίζω τη Νάπολι», είπε στην Corriere Adriatico το 2018. «Ο πατέρας μου  είναι από τη Νάπολη, επομένως είμαι μισός Ναπολιτάνος».

Εάν δεν ήταν τενίστας θα ήταν οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας ή φυσιοθεραπευτής. Οδηγάει μηχανή και βρίσκει χρόνο για αγώνες. Η...τρέλα του με τις μηχανές του προέκυψε λόγω του Βαλεντίνο Ρόσι. 

Ο «γιατρός» κατάγεται από το Ουρμπίνο, μια πόλη πολύ κοντά και βορειοδυτικά στο Πέζαρο. Αγαπημένος μουσικός είναι ο «Ozuna» και λατρεύει να περνάει χρόνο με τον σκύλο του αλλά και παίζοντας πάντελ.  

Αν και του αρέσει πολύ το σούσι δεν το συγκρίνει με τα σπαγγέτι ιλ φόρνο της μαμάς του. 


Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο Αϊτινός πρωθυπουργός Ανρί εν μέσω του κύματος βίας των συμμοριών και του χάους στη χώρα του

Το Photogate έβαλε φωτιά στις θεωρίες συνωμοσίας: Το εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue και η φωτογράφιση του Νοεμβρίου

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας στα δυτικά - Πού θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης