Ο Εντέν Αζάρ αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 32 ετών

Ο Εντέν Αζάρ αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 32 ετών

Ένας από τους πιο αρτίστες ποδοσφαιριστές της γενιάς του έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του

hazard
Με μια ανακοίνωση στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Εντέν Αζάρ έβαλε πρόωρο τέλος σε μια πλούσια καριέρα η οποία ξεκίνησε από τη Λιλ στη Γαλλία, εκτοξεύτηκε στην Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ και πήρε την κατιούσα από τότε που πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος εξτρέμ, που από το 2019 δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό του εαυτό και σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς του έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός, είχε λύσει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες» και ήταν ελεύθερος εδώ και πολλούς μήνες.

Το πολυπόθυτο comeback δεν έγινε ποτέ και έτσι ο 32χρονος μπορεί πλεόν να απολαύσει τις υπόλοιπες χαρές της ζωής, όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες, λέγοντας πως σιγά-σιγά θα το... ρίξει στις μπύρες.

Το μήνυμα του Αζάρ στο Instagram:

«Πρέπει να ακούς τον εαυτό σου και να σταματάς στη σωστή στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερα από 700 ματς, αποφάσισα να βάλω τέλος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου. Έπαιξα σε πολλά γήπεδα διασκεδάζοντας σε αυτά.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν τυχερός και συνάντησα πολλούς σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις σπουδαίες στιγμές, θα μου λείψετε όλοι σας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συλλόγους για τους οποίους αγωνίστηκα. Τη Λιλ, την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βασιλική Βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την εθνική.

Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμβούλους μου και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους φανς μου, που με ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδιναν τεράστια ενθάρρυνση όπου κι αν αγωνιζόμουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να χαρώ τις στιγμές με τους αγαπημένους μου και να αποκτήσω νέες εμπειρίες.

Θα τα πούμε σύντομα εκτός γηπέδου, φίλοι μου».

hazard_post

Ειδήσεις σήμερα

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τρομοκράτη της Χαμάς να πυροβολεί εξ επαφής επισκέπτη του φεστιβάλ που παρίστανε τον νεκρό

Το ΔΝΤ προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας 2,5% για το 2023 και 2% για το 2024


«Χωρίς καμία διάταξη ασφαλείας» λειτουργούσε ο λέβητας που σκότωσε 6χρονο σε σχολείο στις Σέρρες το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης