Πόλεμος στο Ισραήλ: Τρομοκράτης της Χαμάς πυροβολεί εξ επαφής επισκέπτη του φεστιβάλ που παρίστανε τον νεκρό

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τρομοκράτης της Χαμάς πυροβολεί εξ επαφής επισκέπτη του φεστιβάλ που παρίστανε τον νεκρό

Σε άλλο σημείο του βίντεο σλαμιστής αρπάζει έναν αιμόφυρτο νεαρό από τον λαιμό και τον σέρνει σε μια προφανή απόπειρα απαγωγής

Festival_Shooting
Η φρίκη που αντίκρισαν οι επισκέπτες του φεστιβάλ, την ώρα που δολοφονούνταν από τρομοκράτες της Χαμάς, καταγράφηκε σε πλάνα από κάμερα που βρισκόταν στο σημείο.

Τουλάχιστον 260 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο φεστιβάλ Tribe of Nova, μόλις δύο μίλια από τα σύνορα με τη Γάζα.

Περισσότεροι πιστεύεται ότι απήχθησαν αφού εκατοντάδες τρομοκράτες εισέβαλαν στον χώρο, πυροβολώντας τα πόδια ορισμένων για να τους εμποδίσουν να διαφύγουν.

Το τελευταίο εφιαλτικό βίντεο δείχνει έναν βαριά οπλισμένο τρομοκράτη να διατάζει έναν άνδρα να βγει από την κρυψώνα του, ενώ την ίδια ώρα ο ένοπλος εκτοξεύει σφαίρες στο έδαφος. Δευτερόλεπτα αργότερα ο ισλαμιστής αρπάζει τον αιμόφυρτο νεαρό από το λαιμό και τον σέρνει σε μια προφανή απόπειρα απαγωγής.

Κλείσιμο
Καθώς εξαφανίζονται από το πλάνο, ένας δεύτερος επισκέπτης του φεστιβάλ, ο οποίος φαίνεται να παριστάνει τον νεκρό πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, σηκώνει για λίγο το κεφάλι του για να εκτιμήσει τον κίνδυνο.

Festival_Shooting1
Ο άτυχος άνδρας παρίστανε τον νεκρό στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να γλιτώσει τη ζωή του. Στη φωτογραφία κάτω ο τρομοκράτης της Χαμάς τον πυροβολεί εξ επαφής
Festival_Shooting





Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένας άλλος τρομοκράτης ντυμένος με κόκκινο μπλουζάκι κινείται και τον πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι. Στη συνέχεια τρομοκράτες πηγαίνουν από πάνω του και κλέβουν από τον νεκρό προσωπικά του αντικείμενα.

Τα πλάνα καταγράφηκαν σχεδόν τρεις ώρες μετά την επίθεση και ακούγονται σειρήνες ενώ μαύρος καπνός έχει καλύψει τον χώρο.

Χρειάστηκαν περίπου έξι ώρες μέχρι να φτάσουν οι ισραηλινές δυνάμεις στο σημείο.

Οι λάτρεις της μουσικής, κυρίως 20άρηδες και 30άρηδες, είχαν συγκεντρωθεί στο φεστιβάλ στην έρημο χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι εκεί έμελλε να χάσουν τη ζωή τους.

Οι μαχητές της Χαμάς κατάφεραν να διεισδύσουν στο χώρο του φεστιβάλ ουσιαστικά απαρατήρητοι, διασχίζοντας με αλεξίπτωτα πλαγιάς τα συνήθως αυστηρά φυλασσόμενα σύνορα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πηγαίνετε στην Αίγυπτο για να αποφύγετε τα χτυπήματα» λέει το Ισραήλ στους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας


Βίντεο: O τελευταίος χορός της Γερμανίδας πριν δολοφονηθεί από τη Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ


Η συγκινητική ιστορία του Ιτάι και της Χαντάρ: Έκρυψαν τα 10 μηνών δίδυμά παιδιά τους πριν να πέσουν νεκροί από τη Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης