Ντιλέτα Λεότα: Έγινε εξώφυλλο μαζί με την κόρη της και αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Ντιλέτα Λεότα: Έγινε εξώφυλλο μαζί με την κόρη της και αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Η Ιταλίδα αθλητικογράφος μίλησε για τα συναισθήματα που έχει για την Άρια και για τον άνδρα της ζωής της

leota_121
Την 16η Αυγούστου, την ημέρα τωμν 32ων γενελθίων της, η Ντιλέτα Λεότα έφερε στον κόσμο την κόρη της, Άρια. Η Ιταλίδα αθλητικογράφος και ο σύντροφός της, Λορίς Κάριους, έλαβαν το καλύτερο δώρο της ζωής τους και έχουν... ξετρελαθεί με την κόρη τους.

Η Ντιλέτα Λεότα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά από τη γέννηση του παιδιού της και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με την Άρια για το εξώφυλλο περιοδικού της Corriere Della Sera.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 7 Corriere (@7corriere)

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 7 Corriere (@7corriere)



«Είναι υπέροχες στιγμές αυτές, που η Άρια με κοιτάζει στα μάτια και τότε συνειδητοποιώ ότι είναι η κόρη μου και είμαι η μητέρα της» είπε αρχικά η Λεότα και αποκάλυψε πως κατάλαβε ότι είναι έγκυος: «Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και ήμουν στην Κατάνια, την πόλη όπου μεγάλωσα, Γευμάτιζα μαζί με φίλους μου έξω στον ήλιο. Ήπια λίγο μπύρα και μου άφησε μια φρικτή γεύση στο στόμα.Αμέσως είπα στον εαυτό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Οπότε αγόρασα το τεστ που βγήκε θετικό και ήταν απόλυτο σοκ».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το σοκ που ένιωσε και εξήγησε: «Ήταν ένα μείγμα χαράς, φόβου και αμέσως είπα στον εαυτό μου: τι να κάνω τώρα; Η αντίδραση του Λόρις ήταν αυτή που με βοήθησε περισσότερο. Τον πήρα με βιντεοκλήση για να του πω τα νέα αφού ήταν στην Αγγλία. Ήμουν σε πανικό αλλά εκείνος ήταν πολύ ήρεμος, πολύ χαρούμενος».

Δήλωσε πως πάντα ήθελε παιδί και ανέφερε ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ ήταν γεννημένος για να γίνει ο πατέρας των παιδιών της.

«Πάντα ήθελα να έχω ένα παιδί, προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη οικογένεια και πάντα πίστευα ότι αυτό ήταν ένα βήμα που ήθελα να κάνω στη ζωή. Αλλά δεν είχα αποφασίσει πότε. Στην Ιταλία όταν είσαι 32 είσαι πολύ νέα για παιδί. Αυτό μου το άλλαξε ο Λορίς. Όταν τον είδα σκέφτηκα αμέσως ότι θα ήταν ο πατέρας των παιδιών μου» είπε σχετικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη Θεσσαλία: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί - Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα

Κακοκαιρία «Daniel»: «Γιαγιά επιπλέει νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού» - Συγκλονιστική περιγραφή κατοίκου του Παλαμά

Κρήτη: «Ο Αντώνης έζησε αθόρυβα αλλά έφυγε εκκωφαντικά» - Συγκλόνισαν οι επικήδειοι στην κηδεία του 36χρονου που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης