Σε βίντεο που ανήρτησαν στα social media, φαίνεται το γκράφιτι με το πρόσωπο του Μιχάλη Κατσούρη και οι στιγμές με τους φίλους της Λιβόρνο να τραγουδούν συνθήματα και να ανάβουν καπνογόνα, αλλά και τους παίκτες να χειροκροτούν. Μάλιστα, στο γκράφιτι κάτω από το πρόσωπο του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, γράφει «ζεις».
Στην ανάρτηση αναφέρουν: «Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές χθες ήταν το αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο. Για το όραμά μας, για το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο όσοι περνούν από το γήπεδο να γνωρίζουν τα συναισθήματα, τις ιδέες και τα γεγονότα που εμψυχώνουν τους οπαδούς τους. Είναι ένας παγκόσμιος νόμος, αλλά στο Λιβόρνο γίνεται ακόμη πιο θεμελιώδες να βρεθεί η ενότητα μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων. Γι' αυτό το χθεσινό αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο ήταν ένα θεμελιώδες βήμα για την έναρξη της σεζόν».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.