Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, Αγγλία - Κολομβία 2-1: Οι Λέαινες με ανατροπή στα ημιτελικά - Δείτε τα γκολ

Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, Αγγλία - Κολομβία 2-1: Οι Λέαινες με ανατροπή στα ημιτελικά - Δείτε τα γκολ

Με γκολ της Χεμπ και της Ρούσο η Αγγλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Κολομβίας (2-1) και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, κόντρα στη διοργανώτρια Αυστραλία

27539429
Μετά την κορυφή της Ευρώπης, η Αγγλία της Σαρίνα Βίγκμαν φαίνεται έτοιμη να κατακτήσει και αυτή του κόσμου. Οι Λέαινες μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ματς με την Κολομβία όμως ανέτρεψαν την κατάσταση, επικράτησαν 2-1 και τώρα ετοιμάζονται για τον δύσκολο ημιτελικό με την διοργανώτρια Αυστραλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuqjzalytr6h)


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, φαβορί στην Αυστραλία, δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στη διοργάνωση, αλλά παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Έτσι έγινε και κόντρα στο αουτσαίντερ των προημιτελικών, την Κολομβία, που είχε κερδίσει τη «μάχη» της κερκίδας. Σε μεγάλο βαθμό συγκροτημένες στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση, οι Λέαινες ανταμείφθηκαν ακόμα και αν αρχικά καρδιοχτύπησαν.

Κλείσιμο
Η Σάντος έκανε μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στην Μέρι Ερπς για το 1-0 της Κολομβίας στην «εκπνοή» του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά τελικώς η Χεμπ ήταν εκείνη που είπε την τελευταία λέξη στο πρώτο 45λεπτο, ισοφαρίζοντας λίγο αργότερα σε 1-1 μετά το μεγάλο λάθος της κίπερ Πέρες, με την Αλέσια Ρούσο -εν τη απουσία της Λόρεν Τζέιμς, η οποία εκτίει ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων μετά την κόκκινη κάρτα της απέναντι στη Νιγηρία-να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι Lionesses, που είχαν να αντιμετωπίσουν κι ένα πλήθος 75.784 που υποστήριζε σε μεγάλο βαθμό την Κολομβία, τώρα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της διοργανώτριας Αυστραλίας στις 16 Αυγούστου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μια 38χρονη Αμερικανίδα έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο μακρύ γυναικείο μούσι - Είναι 30 εκατοστά!


Φωτιά στα Μέγαρα - Στη «μάχη» με τις φλόγες και αεροσκάφη

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκτον ξανά εξώφυλλο στη Vogue
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης