Μουντιάλ Γυναικών: Μετά από 20 πέναλτι η διοργανώτρια Αυστραλία προκρίθηκε στα ημιτελικά - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ Γυναικών: Μετά από 20 πέναλτι η διοργανώτρια Αυστραλία προκρίθηκε στα ημιτελικά - Δείτε βίντεο

Την παρουσία της στα ημιτελικά του Μουντιάλ Γυναικών πανηγυρίζει η Αυστραλία που επικράτησε με σκορ 7-6 στα πέναλτι επί της Γαλλίας, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση

australia_wc_arthro
Με ηρωίδα την τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, Μακένζι Άρνολντ, η Αυστραλία πήρε τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στην ομάδα του Ερβέ Ρενάρ ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει τη Γαλλία από την κατάρα που τη θέλει να μην φτάνει στα ημιτελικά.

Το πολύ έντονο 90λεπτο της κανονικής διάρκειας και το εξίσου έντονο έξτρα μισάωρο της παράτασης δεν ανέδειξαν νικήτρια, με τις Αυστραλές να κερδίζουν στα σημεία στη διαδικασία των πέναλτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuqhuwqqmx2p)


Κλείσιμο
Εκεί η Άρνολντ έδειχνε πιο σίγουρη από την αναπληρωματική γκολκίπερ των «μπλε», Σολέν Ντουράντ, ακόμα κι αν η δεύτερη είχε περάσει στο χορτάρι από τον προπονητή της λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα με σκοπό να είναι εκείνη που θα αναλάβει την υπεράσπιση της εστίας στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ενώ το σκορ βρισκόταν στο 6-6 η Ντουράντ -που γενικά έπεφτε πολύ αργά στις γωνίες της αν και τις μάντευε σωστά- έκανε την απόκρουση της διαδικασίας με το ανάποδο χέρι στη δεξιά της γωνία, αλλά η Νταλί δεν μπόρεσε να περάσει τις Γαλλίδες μπροστά, με την Άρνολντ να πιάνει και την επανάληψη του πέναλτι μιας και νωρίτερα είχε περάσει τη γραμμή της και το VAR έδειξε επανεκτέλεση. Η κίπερ των «σφυριών» έκανε συνολικά τέσσερις αποκρούσεις.

Μοιραία για τις φιλοξενούμενες ήταν η Μπεσό που έστειλε τη μπάλα στο δεξί σίδερο για να δώσει την ευκαιρία στη Βάιν να ευστοχήσει και να πανηγυρίσει με τις υπόλοιπες.

Δείτε τα συνολικά 20 πέναλτι που εκτελέστηκαν:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuqhfg2hi2dd)


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: «Σαφάρι» ελέγχων και πρόστιμα για 2.500 μεταβιβάσεις ακινήτων

Νεκρός άνδρας από αιχμηρό αντικείμενο στα Πατήσια

Εξαπλώνεται με γρήγορο ρυθμό η «Eris» - Προβληματίζει τους επιστήμονες ο Σεπτέμβριος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης