Όπως φαίνεται στο βίντεο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Μέσι και το οποίο συνόδευαν περιπολικά της τοπικής αστυνομίας παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη μπαίνοντας σε μια διασταύρωση από την οποία διέρχονταν αρκετά αυτοκίνητα
Δείτε το βίντεο
🚨 | Messi went through a red light. 😭Luckily he was being escorted home by a Florida State Police car.
Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν στο τιμόνι του οδηγού καθόταν ο Μέσι ή κάποιο άλλο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Audi Q8 το οποίο κοστίζει έως και 123.000 δολαρία καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι από τους μεγάλους χορηγούς του Major League Soccer, στο οποίο θα αγωνίζεται πλέον ο Μέσι.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.