Μπαρτσελόνα: Το συμβόλαιο του Μίροτιτς είναι το «κλειδί» του προϋπολογισμού

Μπαρτσελόνα: Το συμβόλαιο του Μίροτιτς είναι το «κλειδί» του προϋπολογισμού

Ένας αστερίσκος... λογιστικός επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να κινείται στο παζάρι των μεταγραφών, με το βαρύ συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς φυσικά να αποτελεί το «κλειδί» και τους Καταλανούς να θέλουν να το ξεφορτωθούν

nikola_mirotic_xr
Το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα είναι κοινό μυστικό ότι πρόκειται να μειωθεί τη φετινή σεζόν. Ωστόσο οι Καταλανοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν κινήσεις μεταγραφών. Πώς από τα 40 εκατομμύρια του μπάτζετ τους θα πετύχουν τη μείωση που θέλουν; Το κλειδί στην υπόθεση λέγεται φυσικά Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος που απασχολεί μεταξύ άλλων και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό θα αποδεσμεύσει 11 εκατομμύρια τον χρόνο από τον προϋπολογισμό. Όμως τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τις αλλαγές στους κανόνες της La Liga, δεν έχουν αντίκτυπο στο financial fair play.

Έτσι η Μπαρτσελόνα, για να εγγράψει παίκτες στο ποδοσφαιρικό της τμήμα (θυμίζουμε πως έχουν κοινό προϋπολογισμό), θα πρέπει να αποδεσμεύσει τα μεγάλα συμβόλαια από το μπάτζετ της, που όμως δε μετρούν ως έξοδα τα οποία θα της μειώσουν τον προϋπολογισμό. Αυτός ο λογιστικός αστερίσκος, όπως εξήγησε η Mundo Deportivo, της επιτρέπει να συνεχίσει να κινείται στην αγορά και να κυνηγάει παίκτες όπως οι δύο Ερνανγκόμεθ αλλά και ο Πάρα, για τον οποίο πληρώθηκε buy-out στην Μπανταλόνα.

Μην ξεχνάμε πως πέραν του Μίροτιτς, η Μπαρτσελόνα ξεφορτώθηκε άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο, αυτό του πρώην προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

ΝΑΤΟ: Η υπαναχώρηση Ερντογάν για τη Σουηδία με το βλέμμα στα F-16 - Γιατί το deal δεν ανησυχεί την Αθήνα

Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα - Τη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της

Χαμός στο Twitter από την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη - «Ήρθα από το εξωτερικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης