Άννα Βίσση: Χαμός στο Twitter με την αναβολή της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη- «Ήρθα από το εξωτερικό»

Άννα Βίσση: Χαμός στο Twitter με την αναβολή της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη- «Ήρθα από το εξωτερικό»

Τι έγινε και αναβλήθηκε η συναυλία

anna_vissi_xr
Η Άννα Βίσση αναγκάστηκε να αναβάλλει τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για αυτή την εξέλιξη.

Πρόκειται για τη συναυλία στο Θέατρο Γης- στο πλαίσιο των εμφανίσεων που κάνει η τραγουδίστρια για τη συμπλήρωση 50 χρόνων στο τραγούδι- η οποία όμως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε, λόγω τεχνικού προβλήματος όπως ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία ήταν ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη έσπασε το video wall που πλαισίωνε τη σκηνή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί με κανέναν τρόπο να πραγματοποιηθεί το event. 

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή. Κάποιοι μάλιστα τόνισαν πως ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη συναυλία ή έκαναν πολλά χιλιόμετρα ή πήραν άδεια για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τα tweets
Κλείσιμο



«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Vissi_Anakoinosi1


«Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση σε story που ανέβασε στο Instagram. «Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε Κουβανή τρανς γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα - Η ανάρτηση για την ταυτότητά της

Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης στον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star»

Ο καύσωνας «Κλέων» φέρνει 43άρια - Σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός, τι πρέπει να προσέχουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης