Sport: «Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Μίροτιτς»

Sport: «Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Μίροτιτς»

Η εφημερίδα της Καταλωνίας κάνει λόγο για προσφορά την οποία δεν μπορεί να απορρίψει ο Μαυροβούνιος, ο οποίος όμως εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα

mirotic
Νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση Μίροτιτς βάζει η ηλεκτρονική έκδοση της Sport η οποία χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό ως το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον έμπειρο άσο.

«Η πρόταση που περιμένει η Μπαρτσελόνα να αποδεχθεί ο Μίροτιτς», είναι ο τίτλος του κειμένου, στο οποίο αφού πρώτα γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα για τη λύση του συμβολαίου τους (με τον Μίροτιτς να απαιτεί τεράστια αποζημίωση), αλλά και στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια αποκαλύπτει για το φλερτ με τους πράσινους:

«Η ομάδα που έχει πλέον το προβάδισμα για να πάρει τον αθλητή της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια χαλάει τον κόσμο! Έχοντας ήδη αποκτήσει τους Σλούκα, Γκραντ, Βιλντόζα, Κ. Αντετοκούνμπο και Λεσόρ, η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, καθώς του προσφέρει εγγυημένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαρά για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου του.
Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακτοπλοΐα: Έρχεται κυβερνητική παρέμβαση για τα εισιτήρια - «φωτιά»

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιους στηρίζει η Ν.Δ. σε Περιφέρειες και Δήμους

Καιρός - Καύσωνας Κλέων: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Έως και 43 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης