Παναθηναϊκός: Δελεάζει και πλησιάζει Μίροτιτς

Παναθηναϊκός: Δελεάζει και πλησιάζει Μίροτιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει στα... σκαριά και δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» καθώς θέλει να πλησιάσει στην απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς

miro_xr
Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν πραγματικό «θόρυβο» στο φετινό «παζάρι» του καλοκαιριού προκειμένου να δυναμώσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Και όπως φαίνεται η απόκτηση του Κώστα Σλούκα δεν θα είναι το μοναδικό μεγάλο «μπαμ» του Παναθηναϊκού καθώς οι «πράσινοι» ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ το απόγευμα του Σαββάτου (8/7) έβαζε και το «τριφύλλι» στη μάχη για την απόκτηση του Μαυροβούνιου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος δεδομένα απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό για τον ρόλο του αντι-Βεζένκοβ. Όπως φαίνεται στον καπνό που απλώθηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει και φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει τον Νίκολα Μίροτιτς και του έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον δελεάσει. Πρόταση που «αγγίζει» και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια τεράστια πρόταση από τους «πράσινους» ωστόσο ο ίδιος κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του.

Κλείσιμο
Βέβαια δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως εάν και εφόσον δεν τελειώσει το θέμα της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα ανακοινώσει και την απόφασή του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Εκτός του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στον χορό για την απόκτηση του Μίροτιτς υπάρχει και η Μονακό η οποία από τη πλευρά της αναμένεται να του κάνει μεγάλη πρόταση ενώ παραμένει ανοικτό και το ενδιαφέρον -όπως αναφέρουν στο Βελιγράδι- του Ερυθρού Αστέρα.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: 11 φορές που ο Τομ Κρουζ τραυματίστηκε ή παραλίγο... να πεθάνει στις ταινίες του

Αντίστροφη μέτρηση για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Συνεχίζεται η «μάχη» για τον χρόνο των εκλογών

Έρχεται καύσωνας 10 ημερών με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - 40άρια από την ερχόμενη βδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης