Ντιλέτα Λεότα: Το όνομα που ψάχνει για την κόρη της και η σχέση με τον Σαίξπηρ

Ντιλέτα Λεότα: Το όνομα που ψάχνει για την κόρη της και η σχέση με τον Σαίξπηρ

Η δημοφιλής αθλητικογράφος από την Ιταλία έχει στο μυαλό της τρία ονόματα για την κόρη της που θα γεννηθεί στο τέλος του καλοκαιριού

leota
Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Ντιλέτα Λεότα και όπως είναι φυσικό έχει αρχίσει να ψάχνει και όνομα για το κορίτσι που θα φέρει στον κόσμο.

Η Ντιλέτα Λεότα και ο Λορίς Κάριους, που άφησε τη Νιούκαστλ, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ιταλία και στη Γαλλία και παράλληλα ψάχνουν και για όνομα.



Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια είναι ανάμεσα σε τρία ονόματα: Οφηλία, Μπέλα και Ρόουζ. Το Οφηλία είναι το όνομα της μητέρας της που έχει καταγωγή από την Σικελία.

Είναι επίσης το όνομα της τραγικής ηρωίδας του Άμλετ τον οποίο έγραψε ο Σαίξπηρ. Η μητέρα της Λεότα αντέδρασε σε αυτή την προοπτική και όπως μετάφερε η κόρη είπε πως «δεν μπορεί να δοθεί σε μικρό κορίτσι το όνομα μιας τραγικής ηρωίδας».

Η Λεότα ψάχνει για το όνομα αλλά μάλλον έχει την λύση στο μυαλό της: «Αλλά νομίζω ότι θα το επιλέξω την τελευταία στιγμή όταν την κοιτάξω για πρώτη φορά στα μάτια».

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβριο του 2022, πέρασαν μαζί στη Σικελία την πρωτοχρονιά και τον Μάρτιο ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μαντς Μίκελσεν προτιμάει να παίζει «χαμένους» παρά «χαριτωμένους» ρόλους

Οι γυναίκες που εντυπωσίασαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης