Ο έμπειρος περιφερειακός της Ρεάλ στέρησε την κούπα από τον Ολυμπιακό στο Κάουνας σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσει. Ο Γιουλ μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς επέλεξε μαζί με την οικογένεια του την Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ο Σέρχιο ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το όμορφο νησί του Αιγαίου και έγραψε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σε ευχαριστώ Σαντορίνη». Το post σχολίασε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του και νυν άσος του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ανέφερε «Η Ελλάδα είναι πολύ καλή φίλε».
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.