Premier League: Νέα σοκ για Τσέλσι που έχασε εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον

Premier League: Νέα σοκ για Τσέλσι που έχασε εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον με το 17ο γκολ του Γουόρντ Πράους με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε με 1-0 την αποκαρδιώτη Τσέλσι στο Λονδίνο και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League μετά από τρεις διαδοχικές ήττες - Μεγάλες νίκες για Φούλαμ, Μπόρνμουθ

26831557
Τσέλσι σε... ελεύθερη πτώση. Οι Λονδρέζοι των έξι αλλαγών σε σύγκριση με την μεσοβδόμαδη ήττα από την Ντόρτμουντ ήταν απογοητευτικοί και δικαίως ηττήθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την ουραγό Σαουθάμπτον με 1-0. Οι Μπλε έχουν μόλις μια νίκη στους τελευταίους τους οκτώ αγώνες και τρέχουν αρνητικό σερί με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 10η θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι Άγιοι είναι στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, στο -3 από την 17η Μπόρνμουθ.

H ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έκανε, ειδικά στο πρώτο μέρος, την χειρότερη της εμφάνιση στην τρέχουσα σεζόν και το πλήρωσε. Μόλις στο 4' ο Σουλεμάνα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά τον νίκησε ο Κέπα, στο 10' ο Ονουάτσου έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 45+1' ήρθε η στιγμή του Τζέιμς Γουόρντ Πράους.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής, ο Βρετανός σπεσιαλίστας ανέλαβε την εκτέλεση και με το 17ο γκολ του με απευθείας εκτέλεση πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Ο αρχηγός της Σαουθάμπτον έχει μόλις ένα λιγότερο από τον σπουδαίο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Premier League.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν είχαν καθαρές ιδέες, τους έλειψε η ουσία και οι Άγιοι πήραν ένα διπλό που μπορεί να φανεί κομβικό στην μάχη της παραμονής στα «σαλόνια» του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα (84' Τσάλομπα), Μπαντιασίλ, Κουλιμπαλί (46' Φοφανά), Τσίλγουελ (84' Γκάλαχερ), Κόβατσιτς, Φερνάντες, Μαντουέκε (64' Μούντρικ), Φέλιξ, Μάουντ (64' Μάουντ), Φοφανά (46' Στέρλινγκ)

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Άρμστρονγκ Σ. (59' Γουόλκοτ), Μέιτλαντ Νάιλς (90+5' Λιάνκο), Μπέλα Κότσαπ, Περό, Γουόρτ Πρόουζ, Λάβια (87' Ντιαλό), Ελιουνούσι (87' Αλκαράθ), Σουλεμανά (59' Άρμστρονγκ Α. ), Ονουάτσου (59' Μάρα).

«Έκλεψε» το «διπλό» η Φούλαμ
Τι κι αν η Μπράιτον από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν κυρίαρχη; Τι κι αν κατάφερε να σπαταλήσει ανεπανάληπτες ευκαιρίες, βλέποντας τη σημαία υψωμένη στα δύο τέρματα που πέτυχε; Η Φούλαμ ήταν αυτή που πήρε την τρομερά σημαντική νίκη, χάρη στο γκολ της χρυσής αλλαγής, του Σόλομον, που πέρασε στο ματς στο 82' και στο 86΄ με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσπέρασε τους Γλάρους και ανέβηκε στην 6η θέση, στο -1 από την 5η Τότεναμ.

«Λύτρωση» στο τέλος για την Μπρέντφορντ
Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Έζε που νίκησε τον Ράγια στο 69'. Οι Μέλισσες πάντως πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν να... τσιπήσουν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γιάνελτ να τους χαρίζει την ισοπαλία.

Νίκη-ανάσα για την Μπόρνμουθ
Τρομερά σημαντικό τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Μπόρνμουθ στην έδρα της Γουλβς, χάρη στο οποίο μπόρεσε να «πετάξει» εκτός της επικίνδυνης ζώνης, βρισκόμενη πλέον στο +1 από τη 18η Γουέστ Χαμ. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 49ο λεπτό ο Ταβερνιέ, νικώντας τον Σα, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

42χρονος Ρομά κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε για να παντρευτεί τον ξάδερφό της!


Κρατούσαν 15 γυναίκες φυλακισμένες σε ξενοδοχείο για να τις εκδίδουν - Τις έφερναν από τη Λατινική Αμερική

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τους καλλιτέχνες στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες και οι αμοιβές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης