Το «καταστροφικό» πρώτο ραντεβού του Ρόι Κιν με τη σύζυγό του

Το «καταστροφικό» πρώτο ραντεβού του Ρόι Κιν με τη σύζυγό του

Ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος, σε μια σπάνια εξομολόγηση, αποκάλυψε τι συνέβη στο πρώτο ραντεβού με τη σύζυγο του Τερέζα, το οποίο διήρκησε μόλις 15 λεπτά

Keane
Ως ποδοσφαιριστής δεν διακρίθηκε ποτέ για την τεχνική του, αλλά για τον δυναμικό (...) τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν και τους «τσαμπουκάδες» στους οποίους συμμετείχε.

Ως σχολιαστής της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζει για την «σκληρή και ξεκάθαρη» γλώσσα που χρησιμοποιεί στην ανάλυση των αγώνων και την... ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ (που πολλοί λένε ότι δεν έχει).

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ρόι Κιν ελάχιστα έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή, όντας παντρεμένος 25 χρόνια με τη σύζυγο του Τερέζα, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος σε ένα talk show της Ιρλανδικής τηλεόρασης («The Tommy Tiernan Show») και εκεί ρωτήθηκε για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του με τον παλαίμαχο άσο των Νότιγχαμ Φόρεστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες για το επικό πρώτο τους ραντεβού.

Κλείσιμο


Ο Κιν μεταγράφηκε στη Φόρεστ του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ σε ηλικία 19 ετών το 1990 και συνήθιζε κάποιες φορές την εβδομάδα να βγαίνει με τους συμπαίκτες του για μία μπύρα καθώς όπως εξομολογήθηκε «εκείνη την περίοδο δεν είχα το μυαλό μου στις γυναίκες παρά μόνο στο ποδόσφαιρο».

Σε μια απ' αυτές τις εξόδους του πάντως συνάντησε την Τερέζα και της πρότεινε να βγουν για ένα ποτό, για να πάρει θετική απάντηση. Κι εκεί αρχίζει η περιπέτεια την οποία διηγήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Roy Keane discusses meeting his wife | The Tommy Tiernan Show | RTÉ One


«Είχαμε δώσει ραντεβού έξω από το Σίτι Γκράουντ (το γήπεδο της Φόρεστ), αλλά πριν βρεθώ εκεί είχα πιει 2-3 ποτά με τα παιδιά και έτσι η κουβέντα μας ήταν κάπως... διαφορετική.

Πήγαμε μια βόλτα και της πρότεινα να πάμε σινεμά σκεφτόμενος ότι εκεί δεν θα χρειαζόταν να μιλάω πολύ. 'Όχι πήγα με τους φίλους μου χθες', ήταν η απάντηση της κι εγώ της είπα 'Έχει κι άλλες ταινίες για να δούμε'.

Μετά της πρότεινα να πιούμε ένα ποτό, αλλά και πάλι απάντησε αρνητικά κι έτσι την οδήγησα και πάλι στο αμάξι.

Εκεί με ρώτησε 'τι κάνεις;' κι εγώ της απάντησα με απόλυτα φυσιολογικό ύφος: 'Δεν θέλεις να δούμε ταινία, δεν θέλεις να πιούμε ποτό, οπότε τι άλλο θέλεις να κάνεις;'.

Άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και την ρώτησα 'θα σε δω την επόμενη εβδομάδα;' για να μου απαντήσει 'δε νομίζω', πριν κλείσει την πόρτα.

Αυτό ήταν το πρώτο μας ραντεβού που διήρκησε περίπου 10 με 15 λεπτά, αλλά πλέον είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια».

Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης