Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για Ρονάλντο: «Είναι ο πιο όμορφος άνδρας και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για Ρονάλντο: «Είναι ο πιο όμορφος άνδρας και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μίλησε στο Elle για την σχέση ζωής της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την απώλεια του παιδιού τους

georgina_ronaldo_arthro
Συνέντευξη στο Elle παραχώρησε η  Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ  κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης που δόθηκε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού ήταν φυσικά ο σύντροφος της ζωής της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίον έσταζε μέλι. «Ο Κριστιάνο κι εγώ ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι ο χρόνος σταμάτησε.




Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο άνδρα, τόσο προσεκτικό. Είναι ο πιο όμορφος άντρας που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου.Και ναι, είμαι η κοπέλα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι –και πολλές γυναίκες– με υποτιμητικό τρόπο» σημείωσε για τον Κριστιάνο.

Όταν γνωρίστηκαν ο Ρονάλντο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Όπως παραδέχεται η 28χρονη η σχέση αυτή της άλλαξε τη ζωή: «Σαφώς η σχέση μου μαζί του μου επέτρεψε να εκπληρώσω πολλά από τα όνειρά μου, αλλά πάντα, τόσο πριν όσο και μετά τη γνωριμία μου, έχω το ίδιο πάθος σε ό,τι έχω κάνει. Ως μοντέλο, ως καθαρίστρια και ως πωλήτρια».

Κλείσιμο
Το ζευγάρι έχασε ένα παιδί τον Απρίλιο. Η Τζορτζίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα αλλά μόνο η κόρη, η Bella Esmeralda (οκτώ μηνών) επέζησε της γέννας. Ο δίδυμος αδελφός της δεν τα κατάφερε.

«Φέτος ήταν η πιο περίπλοκη της ζωής μου. Η πιο χαρούμενη στιγμή έγινε και η πιο θλιβερή ταυτόχρονα. Αυτό είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για μια ζωή και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ» είπε για την απώλεια του παιδιού το μοντέλο.

Για τα παιδικά της χρόνια σημείωσε: «Όταν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, αισθάνομαι μια κάποια μελαγχολία: ήταν πολύ όμορφα χρόνια, χωρίς υλικές πολυτέλειες, αλλά με το μεγαλύτερο από όλα αυτά που ξέρω: την άνευ όρων αγάπη. Ως παιδί μου άρεσαν οι Κυριακές: η μητέρα μου αγόραζε μερικές πίτσες για την αδερφή μου την Ιβάνα και εμένα, μας πήγαινε σε ένα όμορφο μέρος στη Τζάκα όπου βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα ενώ δειπνούσαμε μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί ήταν πολύ κρύο. Είχε πέντε κάτω από το μηδέν».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ... κόντρα με την αδελφή της η οποία την κατηγόρησε πως δεν την βοηθάει οικονομικά: «Αν ψάξεις το όνομά μου στο Google σήμερα, αποδεικνύεται ότι τσακώνομαι με την οικογένεια του Κριστιάνο, ότι έχω μια αδερφή που μου ζητάει χρήματα και ότι δεν ξέρω τι συνέβη με τη Ροζαλία. Η ζωή μου είναι πολύ πιο απλή από όλα αυτά: δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν, αλλά το χειρότερο είναι ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ψέματα».

Georgina Rodríguez sin filtros | Elle España


Η Τζορτζίνα που έχει δει τη ζωή της να γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix παραδέχτηκε πως είναι ένα απλό κορίτσι: «Ξέρω ότι η ζωή σου μπορεί να μην είναι σαν τη δική μου, αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η ζωή μου μερικές φορές μοιάζει με τη δική σου. Ξέρω τι είναι να κερδίζεις και ξέρω τι είναι να χάνεις. Επίσης να χάνεις κάποιον. Ξέρω όμως και να συγχωρώ τον εαυτό μου. Ξέρω ότι η ζωή είναι μάθηση. Είμαι απλή στη ζωή μου, θα γυρίσω σπίτι και θα βγάλω τα παπούτσια μου».



Η Ροντρίγκεζ έχει με τον Ρονάλντο δύο κόρες ενώ το μοντέλο μεγαλώνει και άλλα τρία παιδιά που έχει ο CR7. «Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω και κάθε βήμα που κάνω σημαδεύεται από αυτά.Είμαι μια πανταχού παρούσα μητέρα» θα πει η 28χρονη για τα παιδιά της.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο μηχανή που ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στη Rolex

Η μυστική συνάντηση Τζιόρτζι-Παντσέρι με τους Καταριανούς και ο «χοντρός χαρτοφύλακας»

Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο – Εκτίμηση ότι περιέχει 2 με 3 τρισ. κυβικά πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης