Παναθηναϊκός: Βαριά θλάση ο Παλάσιος - Επιστρέφει μετά το Μουντιάλ
Στον οπίσθιο μηριαίος το πρόβλημα του Αργεντινού άσου
Τις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Παλάσιος θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.
Ο Αργεντινός εξτρέμ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει υποστεί βαριά θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου είκοσι ημέρες.
Ο «Ελ Τούκου», πάντως, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο γύρο της SL1.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.