Παναθηναϊκός: Βαριά θλάση ο Παλάσιος - Επιστρέφει μετά το Μουντιάλ
Στον οπίσθιο μηριαίος το πρόβλημα του Αργεντινού άσου
Τις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Παλάσιος θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.
Ο Αργεντινός εξτρέμ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει υποστεί βαριά θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου είκοσι ημέρες.
Ο «Ελ Τούκου», πάντως, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο γύρο της SL1.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.