Άρης: Πρόταση 2 εκατ. ευρώ της Ομόνοιας για Μαντσίνι

Άρης: Πρόταση 2 εκατ. ευρώ της Ομόνοιας για Μαντσίνι

H ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αποκτήσει τον Αργεντινό εξτρέμ το καλοκαίρι του 2019 από την Οσέρ έναντι ενός ποσού της τάξεως των 450.000 ευρώ

μαντσινι
Η Ομόνοια κατέθεσε επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς προσφέρει στον Άρη το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς επίσης και ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις. Πρόσφατα η κυπριακή ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και τον Ματέο Γκαρσία αλλά ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός στην προοπτική μετακόμισης στην Κύπρο κι έτσι η Ομόνοια κατέθεσε πρόταση αγοράς του Μαντσίνι προσφέροντας το ποσό των 2.000.000 ευρω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gipedo.politis.cy» οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία με ποσό περί των 1.5 εκατομμύριων ευρώ, ενώ αναφέρει ότι ο Μαντσίνι είναι θετικός στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, γεγονός το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από τους «κίτρινους». Ο Άρης είχε αποκτήσει τον Μαντσίνι το καλοκαίρι του 2019 από την Οσέρ έναντι ενός ποσού της τάξεως των 450.000 ευρώ.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κατηγορεί ξανά την Ουκρανία ότι βομβάρδισε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Χιλιάδες στους δρόμους του Βελιγραδίου κατά του EuroPride με σταυρούς και εικόνες

Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Μπραντ Πιτ: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης