Σαν νέος Οδυσσέας οΣτέφανος Τσιτσιπάςμετά από την περιπλάνηση ανά την Ελλάδα επέστρεψε στη βάση του, η οποία δεν είναι η Ιθάκη αλλά η Βουλιαγμένη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά από την περιοδεία του στο Ιόνιο πέλαγος και το πέρασμα από την Πάτρα επέστρεψε στη Βουλιαγμένη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να συναντήσει τους παλιούς του φίλους και να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα.
Ήδη με ανάρτηση του στο Twitter μας παρουσίασε το στέκι του ενώ σύντομα θα αφήσει τις κρεπάλες και θα πιάσει ρακέτα αφού στις αρχές Αυγούστου επιστρέφει στη δράση στον Καναδά.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.