Σαν νέος Οδυσσέας οΣτέφανος Τσιτσιπάςμετά από την περιπλάνηση ανά την Ελλάδα επέστρεψε στη βάση του, η οποία δεν είναι η Ιθάκη αλλά η Βουλιαγμένη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά από την περιοδεία του στο Ιόνιο πέλαγος και το πέρασμα από την Πάτρα επέστρεψε στη Βουλιαγμένη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να συναντήσει τους παλιούς του φίλους και να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα.
Ήδη με ανάρτηση του στο Twitter μας παρουσίασε το στέκι του ενώ σύντομα θα αφήσει τις κρεπάλες και θα πιάσει ρακέτα αφού στις αρχές Αυγούστου επιστρέφει στη δράση στον Καναδά.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους