Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Τσέριν ως το 2026

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Τσέριν ως το 2026

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την τρίτη φετινή μεταγραφή του, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Σλοβένου χαφ, Άνταμ Τσέριν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

ρτσε
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Άνταμ Τσέριν.

Ο 23χρονος διεθνής Σλοβένος μέσος αποκτήθηκε από τη Νυρεμβέργη έναντι 800.000 ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2006. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τους Κυπελλούχους Ελλάδος μετά τους Γκάνεα και Λοντίγκιν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.



Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1999 στην πόλη Ποστόινα της Σλοβενίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ιντρίγια, συνέχισε στη Μπράβο και σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε η Ντομζάλε. Στα 18 του ήταν πια βασικός στη σλοβένικη ομάδα, όπως και στέλεχος της U19 της Σλοβενίας.

Η πορεία του στη Ντομζάλε και στις μικρές εθνικές ήταν το εισιτήριό του για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Το φθινόπωρο του 2019 η Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αγόρασε τον Τσέριν. Όμως οι συνθήκες δεν τον εύνοησαν. Δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην κροατική Ριέκα. Εκεί έδειξε άμεσα τις ικανότητές του. Έγινε βασικός, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League και κέρδισε κλήση στην Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας, όπου και καθιερώθηκε.

Καλωσορίζουμε τον Άνταμ στον Παναθηναϊκό!»

Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Ιουλίου - Το 90% άγγιξε η πληρότητα των πλοίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης