Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από τον Άνταμ Τσέριν

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από τον Άνταμ Τσέριν

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην αγορά του διεθνούς Σλοβένου μέσου, Άνταμ Τσέριν από την Νυρεμβέργη αντί 800.000 ευρώ!

adam
Tην απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Τσέριν, από τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτει γερμανικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ελληνική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 800.000 ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή από την Νυρεμβέργη.

Το σενάριο έχει βάση, οι ''πράσινοι'' έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνούς μέσου και είναι πιθανό μέσα στο σαββατοκύριακο να πέσουν υπογραφές!

O Τσέριν είναι δημιουργικός μέσος, έχει 13 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σλοβενία

To δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

''Γύρω στο μεσημέρι, ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Adam Gnezda Cerin είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με την 1. FC Nürnberg και συμφώνησε και με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κίνηση. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά.


Κλείσιμο

Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η αμοιβή θα να είναι μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανές πληρωμές μπόνους''.

Who is who
O Σλοβένος αριστεροπόδαρος χαφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντομζάλε και το 2019 τον απέκτησε η Νυρεμβέργη αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ. Στους Γερμανούς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Με τη Νυρεμβέργη αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές στη Bundesliga 2 και στη συνέχεια πήγε με διετή δανεισμό στη Ριέκα. Με τους Κροάτες έγινε βασικός και σε δύο σεζόν μέτρησε 73 συμμετοχές, με τρία γκολ και έντεκα ασίστ. Χάρη στις εμφανίσεις του με τη Ριέκα τον Νοέμβριο του 2020 κέρδισε την θέση του στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας, με την οποία μετράει 13 συμμετόχες και δυο γκολ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Με ζέστη κάνει ποδαρικό ο Ιούλιος, υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Ονόματα, φωτογραφίες και «πρεσάρισμα» σε Σουηδία και Φινλανδία από την Τουρκία για την έκδοση «τρομοκρατών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης