F1: «Κοκκίνησε» το Μαϊάμι!

F1: «Κοκκίνησε» το Μαϊάμι!

Ο Charles Leclerc κατέκτησε την pole position στο παρθενικό GP του Μαϊάμι. Ο Μονεγάσκος οδήγησε ταχύτατα και αλάνθαστα, οδηγώντας το 1-2 της Ferrari. Τρίτος ήταν ο Verstappen ο οποίος έκανε λάθος στην τελευταία του προσπάθεια.

Στιγμιοτυπο_2022-05-08__9_47_05_πμ
Η Ferrari κυριάρχησε στο Miami International Autodrome. Οι δύο F1-75 κλείδωσαν την πρώτη σειρά εκκίνησης με τον Leclerc να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό το ήδη εξαιρετικό του τριήμερο. Ο Carlos Sainz επανήλθε και εκείνος μετά το λάθος του στο FP2 και είχε μία πολύ δυνατή εμφάνιση για να πάρει τη δεύτερη θέση.


Ο Verstappen έδειχνε ικανός για την pole σε μία από τις πιο δύσκολες πίστες του πρωταθλήματος. Αλλά στην τελευταία του προσπάθεια ο Ολλανδός το παράκανε στον πρώτο τομέα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αύριο.

Q1 με τον Leclerc μπροστά
Ο Verstappen έθεσε από νωρίς ψηλά τον πήχη στο Q1. Ο πρωταθλητής έγραψε στην πρώτη του προσπάθεια χρόνο 1:30.2, ο οποίος ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος οπουδήποτε άλλου. Δεύτερη ήταν η άλλη RΒ18 με τον Perez ενώ ο Russell είχε και εκείνος μια εξαιρετική πρώτη προσπάθεια, εφάμιλλη με του Μεξικανού.

Κλείσιμο
Οι δύο Ferrari βγήκαν για πρώτη φορά στο μέσον της διαδικασίας.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης