Λέικερς-Ράπτορς 103-114: Συνεχίζεται ο κατήφορος, το Τορόντο έκανε... περίπατο στο Λος Άντζελες

Λέικερς-Ράπτορς 103-114: Συνεχίζεται ο κατήφορος, το Τορόντο έκανε... περίπατο στο Λος Άντζελες

Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν την 8η ήττα τους στα 10 τελευταία ματς, καθώς είδαν τους Τορόντο Ράπτορς να περνάνε... με χαρακτηριστική ευκολία από το Λος Άντζελες (114-103) έχοντας προηγηθεί και με 28 πόντους διαφορά

lakers_rapotrs_xr
Τις χειρότερες ημέρες των τελευταίων χρόνων βιώνουν οι φίλοι των Λέικερς, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να πραγματοποιεί τη μία απογοητευτική εμφάνιση μετά την άλλη. Οι Ράπτορς τους υποχρέωσαν στην 8η ήττα τους τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και να τους βάλουν σε... κίνδυνο όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο play in tournament.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Λέικερς βρέθηκαν στο 29-39 και μόλις 2,5 νίκες από την «επικίνδυνη» ζώνη ενόψει των 14 τελευταίων αγώνων στην regular season. Μάλιστα το Τορόντο είχε βρεθεί να προηγείται και με 28 πόντους διαφορά στην «crypto.com Arena», δείγμα και της εικόνας που είχε η αναμέτρηση. Όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς πραγματοποιώντας ένα 32-23 στην τελευταία περίοδο, ήταν πια... αργά.

Ο Πασκάλ Σιάκαμ ήταν εκείνος που «υπέγραψε» τη νίκη των Ράπτορς έχοντας 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε Γκάρι Τρεντ ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του πετυχαίνοντας άλλους 28 πόντους. Πολύ καλή και η παρουσία του Σκότι Μπαρνς με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες.

Για τους Λέικερς ένας Λεμπρόν δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη! Ο «βασιλιάς» ναι μεν σταμάτησε στους 30 πόντους έχοντας 11/19 σουτ και 9 ριμπάουντ ωστόσο δεν είχε την κατάλληλη συμπαράσταση από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Χόρτον-Τάκερ σημείωσε 20 πόντους ενώ από 14 πόντους είχαν οι Καρμέλο Άντονι και Ράσελ Ουέστμπρουκ.
Toronto Raptors vs Los Angeles Lakers - Full Game Highlights | March 14, 2022 | 2021-22 NBA Season

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Στο «τραπέζι» μήνυμα Μητσοτάκη για το πακέτο στήριξης- Το σχέδιο για «επιστροφή» στα καύσιμα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης