Ο Κύργιος εξήγησε γιατί υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς

Ο Κύργιος εξήγησε γιατί υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εναντιώθηκε στην απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να απελάσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον οποίο επανέλαβε ότι «δεν είναι κακός άνθρωπος»

kyrgios_djokovic
Τα προηγούμενα χρόνια δεν θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις φίλους... Το αντίθετο μάλιστα καθώς ο Νικ Κύργιος ήταν ένας από τους πλέον σκληρούς επικριτές του Νόβακ Τζόκοβιτς και οι διαμάχες τους ήταν κάτι παραπάνω από συχνές για διάφορα θέματα.

Η συγκεκριμένη στάση του ιδιόρυθμου Ελληνοαυστραλού προκάλεσε τεράστια έκπληξη (με τον Τζόκοβιτς να τον ευχαριστεί προσωπικά για όσα είπε και έκανε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του στη Μελβούρνη) με τον Κύργιο να εξηγεί μέσα σε λίγες λέξεις γιατί επέλεξε να πάρει το μέρος του Σέρβου.

«Ο Τζόκοβιτς έκανε πολλά πράγματα όταν εμείς εδώ στην Αυστραλία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις φονικές πυρκαγιές. Μας στήριξε. Όταν χρειαστήκαμε βοήθεια, ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει. Και εμείς του συμπεριφερθήκαμε σαν να μην είχε κάνει ποτέ τίποτα, σαν να ήταν κακός άνθρωπος, κάτι που πραγματικά δεν ισχύει. Ο Τζόκοβιτς δεν είναι κακός άνθρωπος.
Οπότε είναι λογικό να τον υποστηρίζω και θα το έκανα για όποιον βρισκόταν στην ίδια κατάσταση», είπε ο Κύργιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή «Kyle and Jackie O»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν το Australian Open ο Κύργιος είχε «επιτεθεί» ονομαστικά στους Τσιτισπά, Μάρεϊ, Ναδάλ για το γεγονός ότι δεν στάθηκαν στο πλευρό του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης λέγοντας το επικό: «Που είναι η στήριξη σας σ' αυτόν τον τύπο. Φανταστείτε πως νιώθει, προφανώς έχει ανάγκη από την στήριξη των άλλων παικτών. Και την παίρνει από ένα εμένα; Τι στο διάολο...»

The Complicated Relationship Between Djokovic & Kyrgios


Ειδήσεις σήμερα:

Βολές και fake news Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης