Ο Νικ Κύργιος εξομολογείται: «Δεν είμαι κακό παιδί, αλλά ο εαυτός μου»

Ο Νικ Κύργιος εξομολογείται: «Δεν είμαι κακό παιδί, αλλά ο εαυτός μου»

O Νικ Κύργιος μίλησε στο ABC της Αυστραλίας για τον χαρακτήρα του και την πορεία του

kyrgios_nik
Έχει "κολλήσει" τον τίτλο του "κακού παιδιού" του τένις κυρίως λόγω των ξεσπασμάτων του μέσα στα κορτ αλλά και των δηλώσεων του ιδιαίτερα κατά του Ναδάλ και του Τζόκοβιτς αλλά ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι αυτό που δείχνει.

Ο Νικ Κύργιος, που απέχει από τον χειμώνα από το tour μίλησε στο ABC της Αυστραλίας για το τένις, την εικόνα του αλλά και για την πορεία του.

«Δεν με βλέπω σαν «κακό παιδί». Απλά είμαι ο εαυτός μου. Γενικότερα θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που συμπεριφέρεται σωστά και έχει καλούς τρόπους. Προσπαθώ να είμαι πάντα ευγενικός, όπου και να βρίσκομαι», είπε ο Αυστραλός τενίστας ο οποίος έχει Έλληνα πατέρα.

«Γι' αυτό βρίζω συχνά στο γήπεδο»

Για την πορεία του και το άθλημα είπε: «Νομίζω πως ο κόσμος πιστεύει ότι απλά έβαλα το χέρι μου στην τσέπη και όταν το έβγαλα ήμουν επαγγελματίας τενίστας. Σίγουρα χρειάστηκε πολλή δουλειά για να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο. H σχέση μου το τένις είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Μου αρέσει αυτό που μπορώ να δώσω στο άθλημα, πολλά παιδιά με παρακολουθούν και μπορώ να τους προσφέρω.

Το τένις μπορεί να γίνει άθλιο ορισμένες φορές. Είναι πολύ απογοητευτικό και χρειάζεται απίστευτη υπομονή. Το να χάνεις είναι απαίσιο και στο τένις χάνεις συχνά. Γι' αυτό και βρίζω συχνά στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου δεν είμαι έτσι».


What does Nick Kyrgios think about his public image? | Reputation Rehab

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μιχάι

Παναθηναϊκός: Οπαδοί απαίτησαν νίκη στη Λαμία!

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Φερέιρα η Παλμέιρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης