O Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Κύργιο για τη στήριξη

O Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Κύργιο για τη στήριξη

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς του έστειλε μήνυμα για να τον ευχαριστήσει και τα έβαλε με τους άλλους παίκτες που δεν είναι δίπλα στον Νόλε 

kyrgios
Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν όπου ο Νικ Κύργιος είχε επιτεθεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς

Τον είχε "κράξει" για το πάρτι στο Βελιγράδι εν μέσω κορωνοϊού αλλά είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ρότζερ Φέντερερ
Τώρα όμως στην περιπέτεια του Νόλε στην Αυστραλία είναι μαζί του και τα βάζει με όσους δεν τον στηρίζουν σ' αυτή την δύσκολη συγκυρία. Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς του έστειλε και μήνυμα στο Instagram για τον ευχαριστήσει. 

«Ως άνθρωπος σίγουρα αισθάνεται απομονωμένος από εμάς τους υπόλοιπους. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, σαν μην κάνει τίποτα σωστό. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και μου είπε "ευχαριστώ για τη στήριξη". Δεν περίμενε ότι θα ήμουν εγώ αυτός που θα τον στήριζε. Ανθρώπινα, χρειάζεται στήριξη από τους άλλους παίκτες. Ο Τσιτσιπάς, εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχεις τις απόψεις του. Ο Μάρεϊ πάντα θα πει το σωστό πράγμα. Ο Ναδάλ, ό,τι να' ναι. Αλλά αδερφέ, πού είναι η στήριξη; Φανταστείτε πώς αισθάνεται, πιθανότατα χρειάζεται στήριξη από τους παίκτες και την παίρνει από εμένα. Τι στο διάολο;» δήλωσε ο Νικ. 

Δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τους πολίτες της Μελβούρνης αλλά και με τον Άλεξ Χοκ: «Η συμπεριφορά των πολιτών της Μελβούρνης ήταν απαίσια τα δυο τελευταία χρόνια. Κατανοώ την οργή του κόσμου επειδή δεν έχει εμβολιαστεί και πήρε ιατρική εξαίρεση, όμως είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Ο Χοκ είπε πως ο άνθρωπος αυτός αποτελεί απειλή για τα σύνορά μας. Δεν είναι έτσι. Του συμπεριφέρονται λες και είναι όπλο μαζικής καταστροφής. Είναι εδώ για να παίξει τένις, δεν θα κάνει τίποτα σε κανέναν». 


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Φόρος εισοδήματος σε οκτώ δόσεις, η πρώτη δόση από τον Ιούλιο

«Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης», υποστηρίζει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης