ΛεΜπρόν: Μοιραίος στο ματς-έπος με Κινγκς, έχασε 2 ευκαιρίες να γίνει ήρωας (vid)
Ο ΛεΜπρόν ήταν μοιραίος για τους Λέικερς στην αδιανόητη ματσάρα 3 παρατάσεων κόντρα στους Κινγκς, αφού σε δύο περιπτώσεις έχασε το σουτ της νίκης για την ομάδα του
Τι είδαν τα μάτια μας στο ματς των Λέικερς με τους Κινγκς. Θαυμάσαμε το ματς της χρονιάς και ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από 3 παρατάσεις.
Οι Κινγκς άντεξαν στην πίεση και έφυγαν νικητές από το Λος Άντζελες σε ματς διαφήμιση για το μπάσκετ.
Για να φτάσουμε εκεί όμως οι Λέικερς έχασαν δύο ευκαιρίες και ο ΛεΜπρόν ήταν μοιραίος. Με το σκορ στο 100-100 ο ΛεΜπρόν αστόχησε στην τελευταία επίθεση του 4ου δωδεκαλέπτου και το ματς πήγε στην παράταση. Στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο και με το σκορ στο 112-112 πάλι ο ΛεΜπρόν έχασε τρίποντο που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.